google-site-verification=cWfcCCChVwg5T0RPZXYHduS-X5M6-Fw59XPGFDquEPk

پد سلولزی بهتره یا پوشالی؟ کارشناسی کولر های سلولزی و کولر های معمولی، مزایا و معایب کولر های سلولوزی و پوشالی

معرفی پد های سلولزی 

پد سلولزی

کولرهای آبی  سلولزی

 

پد های سلولزی متشکل از ورق‌های نازک منظم و موجداری است که از جنس کاغذ کرافت است. این نوع از کاغذها خاصیت ترشوندگی و جذب آب بالایی دارند و توسط مواد شیمیایی جهت افزایش استحکام و ماندگاری اشباع شده‌اند. ساختار یکنواخت و متراکم پد سلولزی سبب شده که سطح تماس آب و هوا در آن نسبت به پوشال بیشتر و سرعت هوا یکنواخت‌تر باشد. 


ویژگی‌های پد سلولزی

 

  • ساختار یکنواخت و ثبات راندمان سرمایش
  • جذب آب بالا و راندمان سرمایش بیش از 80%
  • کاهش افت فشار جریان هوای عبوری از روی پد سلولزی
  • کاهش مصرف برق به‌ دلیل کاهش افت فشار و بازده خنکی بالا
  • قابلیت خودشویی با ساختار هندسی منظم
  • عدم ورود گرد و خاک و حشرات ریز بدلیل ضخامت بالا
  • کاهش رشد قارچ و جلبک با وجود رزین خاص بر روی پد سلولزی
  • طول عمر بالاتر بدلیل جریان یکنواخت آب بر روی پد سلولزیکاهش انتقال باکتری‌های مضر تنفسی با کاهش حمل قطرات ریز اب در جریان هوا

    نگهداشت پد سلولزی

  • نگهداری سیستم سرمایش تبخیری ( کولر آبی سلولزی )، در ابتدا و در پایان فصل گرما و در طول زمان استفاده مهم است. یکی از مهمترین اجزای کولر آبی واسطه تبخیر (پد سلولزی)      است؛ که با توجه به سختی آب منطقه و کیفیت هوای بیرون باید از آن نگهداری شود.

    تحقیقات نشان می‌دهد که هر چقدر تعداد دفعات روشن و خاموش کردن سیستم سرمایش تبخیری بیشتر از حد نرمال باشد، رسوب‌گذاری بر روی پد سلولزی بیشتر خواهد بود. ضمناً استفاده از آب شور و یا بازیافتی، کلردار و معدنی باعث رسوب‌گذاری روی پد سلولزی شده و در نهایت باعث کاهش راندمان سیستم سرمایشی خواهد شد.

    در مناطقی که سختی آب در آن‌ها بالاتر از ازppm 250 اندازه‌گیری شده است؛ جهت عملکرد بهینه و طول عمر سیستم سرمایشی و واسطه تبخیر آن (پد سلولزی) استفاده از ابزار سختی­گیر مناسب توصیه می‌شود.

    هنگام بررسی پد سلولزی در سیستم سرمایشی در صورت وجود علائمی همچون تغییر شکل در ساختار پد سلولزی و یا ایجاد شکاف بین لایه‌های آن و همچنین بسته شدن حفره‌های آن، زمان تعویض پدها فرا رسیده است. در غیر اینصورت برای تمیز کردن خاک، گرد و غبار ایجاده شده بر روی پدها باید اقدام شود، اگر فرآیند تمیز کردن به درستی و سر وقت انجام نشود، باعث کاهش جریان هوا و کاهش طول عمر و کاهش راندمان پد سلولزی خواهد شد. 

  • پد نیاز به شستشو دارد
    پد نیاز به شستشو دارد
    پد نیاز به تعویض دارد
    پد نیاز به تعویض دارد

 معایب پد های سلولزی

پد های سلولزی در کنار همه امتیازهایی که دارند دارای معایبی هستند که میتوان به قیمت بالای اولیه کولر های سلولزی اشاره کرد.که این تفاوت قیمت میتواند ناشی از بکارگیری لایه های فشرده پدد در ساختار این مدل کولر ها باشد .

با توجه به راندمان بالای کولر های سلولزی، و گرمتر شدن هوا اغلب کاربران با این اختلاف قیمت کنار امده و ترجیح میدهند با هزینه بیشتری خنکای بهتر و سالمتری را نسبت به کولر های قدیمی تجربه کنند.


کولرهای پوشالی 

کولر های با سیستم خنک کننده پوشالی شکل معمول کولر هایست که سالیان سال است که تولید میشود در این مدل ها از پوشال که از نوارهای نازک چوبی و به هم فشرده تشکیل شده است بهره میبرد و با توجه به تراکم های مختلف میتواند میزان باد دهی و خنکی باد تولید شده توسط بلوور کولر را تغیر دهد .

مزایای این نوع را میتوان در قیمت پایین و سهولت در تعویض ان دانست .ولی قطعا این اختلاف با توجه به راندمان بالای پد های سلولوزی بسیار ناچیز میباشد

 

شایان ذکر است که تبدیل کولر های پوشالی به سلولزی مقرون به صرفه نبوده و پیشنهاد میشود قبل از خرید به مزایای این دو معایب در نظر گرفته دقت نظر گردد.


خدمات فنی ایمن سرویس با داشتن نمایندگی مجاز شرکتهای معتبر انرژی، آبسال و سپهرالکتریک مرجع مناسبی برای تهیه انواع پد های استاندارد شرکتی و نصب این گونه لوازم جانبی در کحدوده اندیشه و شهریار میباشد

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود