هیتر برقی چیست؟
هیتر برقی هم مانند بخاری برقی جریان الکتریکی را به انرژی گرمایشی تبدیل می‌ کند. ساختار و نحوه عملکرد این دو سیستم گرمایشی یکی است اما تفاوت هایی هم دارند. درباره ساختار هیتر برقی باید بگوییم که به وسیله دوشاخه، برق از پریز به المنت منتقل می‌ شود. و انرژی الکتریکی پس از ورود به المنت به انرژی گرمایشی تبدیل خواهد شد. این همان چیزی است که در بخاری برقی هم اتفاق می افتد. هیتر برقی هم مانند بخاری برقی دارای سه نوع کلی زیر است :
هیتر برقی فن دار
هیتر برقی تابشی
هیتر برقی کانوکتور



بخاری برقی چیست؟
همه ما با بخاری گازی آشنایی داریم و حداقل یکبار آن را دیده ایم. اما الان صحبت سر بخاری از نوع برقی می باشد. یک نوع بخاری که با تبدیل نیروی برق به گرما موجب گرم شدن محیط اطراف خود می شود. از ویژگی های بخاری برقی این است که مکانیزم ساده ای دارد و در اندازه های کوچکی قابل نولید هستند. به طوری که حتی می توان در کوچکترین فضای منزل مثل اتاقک ها و ... استفاده کرد. بخاری برقی بسته به اندازه، توان مصرفی، نوع طراحی، نوع المنت گرمازا برای محیط های زیادی  مناسب هستند و محیط را خیلی سریع گرم می کنند.
انواع بخاری برقی در بازار را بیشتر بشناسید:
بخاری برقی ایستاده فن دار: یکی دیگر از انواع بخاری های برقی، بخاری برقی ایستاده فن دار است. که دارای یک قطعه ‌ی گرمایشی است. که وظیفه‌ ی اصلی تولید انرژی گرمایی را به عهده دارد. از بین تمامی انواع بخاری های برقی، دارای کیفیت و اثر گرمایشی بهتری هستند. این سیستم گرمایشی به یک دمنده مجهز شده است. و گرمای یکنواختی را به محیط انتقال می دهد.
بخاری برقی تابشی: از دیگر بخاری های برقی موجود در بازار، می توان به بخاری برقی تابشی نیز اشاره کرد. همانطور که از اسمش مشخص است، این نوع سیستم با استفاده از چندین المنت حرارت را بازتاب می کند. میزان گرمادهی بخاری برقی وابسته به تعداد المنت‌ های است که روشن می شود است. این نوع بخاری هیچ گونه صدایی را تولید نمی کنند. به همین جهت مناسب برای محیط خای کاری و درمانی است.
بخاری برقی کانوکتور: سومین نوع بخاری های برقی که در بین بعضی از فروشندگان هم به هیتر برقی معروف شده است بخاری برقی کانکتور است. این نوع بخاری برقی دارای المنت و فن است یعنی هم به صورت تابشی و هم به صورت یکنواخت مانند بخاری برقی فن دار، گرما تولید می کنند.
کم مصرف ترین بخاری برقی کدام است؟
از کم مصرف‌ترین بخاری برقی و حتی دیگر سیستم‌ های گرمایشی، بخاری برقی فن دار است. که کاربردهای فراوانی در محیط‌های مختلف صنعتی، تجاری و مسکونی دارد.
آیا هیتر با بخاری برقی تفاوت دارد؟
خیر، این دو نوع سیستم گرمایشی تفاوت چندانی با هم ندارد. چرا که در حقیقت مکانیزم و نحوه عملکرد آن ها یکی است. ولی بسته به اندازه و میزان بازدهی آن کاربرد های متفاوتی دارند. پس تفاوت هیتر با بخاری برقی فقط ناشی از کاربرد آن ها می شود. که در ادامه به آن پرداخته شده است.
خیلی از افراد هیتر را با بخاری برقی یکی می دانند. ولی در اصل باید بدانید که بخاری برقی برای محیط های مسکونی و مکان هایی که متراژ کمی دارند، مورد استفاده قرار می گیرد. ولی هیتر برقی  یک وسیله گرمایشی است که برای گرم کردن فضاهای بزرگ مانند سوله ها، کارخانه ها، مراکز تولیدی بزرگ، سالن های بزرگ، مرغداری، گلخانه ها، سالن پرورش قارچ، سالن سینما و تئاتر و غیره استفاده می شود. پس در واقع مهم ترین تفاوت هیتر با بخاری برقی همان کاربرد آن است.
یکی دیگر از تفاوت های هیتر با بخاری برقی، تفاوت در نحوه گرمایش محیط است. در هیتر برقی، یک ترموستات تعبیه شده است. تا دمای محیط را به صورت اتوماتیک کنترل کند. یعنی در صورتی که دمای محیط از آن دمای مورد نظر پایینتر رفت، هیتر شروع به کارکرده و دمای محیط را تنظیم کند.
از دیگر تفاوت های هیتر برقی با بخاری برقی، میزان راندمان و بازدهی آن ها است. در هیترهای صنعتی راندمان بسیار بالا است. به طوری که استفاده از آن در منازل و محیط های کاری پیشنهاد نمی شود. همچنین راندمان ایجاد شده بسته به میزان متراژ قابل تغییر است. برای مثال در صورتی که راندمان یک هیتر برقی صنعتی 80 درصد است یعنی 80 درصد سوخت مستقیما به حرارت تبدیل می شود و مابقی 20 درصد هدر می رود.
با توجه به مطالبی که در بالا خواندید؛ می توان تفاوت هیتر با بخاری برقی را اینگونه حساب کرد که هیتر برقی معمولا مصرفی صنعتی دارد. و برای فضاهای بزرگتر مثل سوله، سالن، کارخانه و ... به کار برده می شود ولی بخاری برقی برای فضاهای خانگی و کوچکتر مناسب است. اکنون شما به راحتی هیتر های برقی را می توانید به طور اختصاصی سفارش دهید. به طور مثال هیترهای برقی با راندمان 60 درصد در مدل تابشی، فن دار و یا بدون فن دار برای سوله، سالن و غیره خریداری کنید.
انواع هیتر برقی و بخاری برقی از نظر شکل و اندازه
قبل از خریداری بخاری برقی و یا هیتر صنعتی برقی انرژی حتما در گوگل جستجو کنید تا با انواع بخاری های برقی از نظر ظاهر آشنا شوید. چرا که شکل ظاهری هم به نوبه ی خودش اهمیت زیادی دارد. این نوع سیستم های گرمایشی، از نظر شکل ظاهری هم به 4 دسته یعنی بخاری برقی زمینی، بخاری برقی دیواری، بخاری برقی سقفی و بخاری برقی رومیزی تقسیم می شوند.
فرق شوفاژ برقی با بخاری برقی در چیست؟
 شوفاژها یا رادیاتورهای برقی جزء سیستم های گرمایشی هستند که بیشتر در سرویس های بهداشتی و حمام جهت گرم کردن البسه در ساختمان های مسکونی مورد استفاده قرار می گیرد. اساس کار شوفاژهای برقی را می توان با اساس کار رادیاتورهای معمولی که در منازل میبینیم مشابه دانست؛ با این تفاوت که در شوفاژهای برقی برخلاف شوفاژهای عادی، از آب به عنوان محلول سیال استفاده نمی شود، بلکه در سیستم این شوفاژها، روغن را به عنوان سیال در نظر می گیرند. همچنین فرق شوفاژ برقی با بخاری برقی هم به دلیل نحوه کارکرد و مکانیزم آن است به طوری که نمیتوان شوفاژ برقی را جزئی از بخاری برقی دانست.
عیوب هیتر برقی چیست؟
همانطور که گفته شد از هیتر های برقی صنعتی انرژی در مکان های زیادی جهت ایجاد گرمایش استفاده می شود. اما این نوع سیستم گرمایشی معایبی هم داردو از جمله معایب هیتر برقی می توان به مصرف بالای انرژی آن اشاره کرد. به ویژه در صورتی که هیتر هایی با اندازه و توان بالا خریداری کرد. از دیگر عیب های آن ایجاد خطر آتش سوزی به دلیل داغ شدن بیش از حد المنت های ان است. گاهی بعد از استفاده های مکرر از هیتر برقی به دلیل تولید مستقیم گرما، روکش سیم ذوب شده و موجب آتش گرفتن مکان شده است.
تا اینجا شما با انواع بخاری برقی، انواع هیتر برقی انرژی، تفاوت هیتر برقی با بخاری برقی، مزیت و معایب هر یک از آنان و ... آشنا شدید. اکنون در صورتی که قصد خرید هیتر و بخاری برقی و یا بخاری برقی دارید روی ما حساب کنید. ما سعی کردیم به تمام سوالات شما در این مقاله پاسخ دهیم. اما در صورتی که سوال بی پاسخی برای شما باقی مانده است. تنها کافی است با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید. ما همواره در پی آن هسیتم که بهترین گزینه را به شما معرفی کنیم.​​​​​​​

وبلاگ

خدمات ما را ارزیابی کنید

آیا ما را به دوستان خود توصیه می کنید؟

ثبت

پیغام شما با موفقیت ارسال شد.

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش